23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Πετάει» για Βελιγράδι με μία απουσία στα γκαρντ ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία της Euroleague, καθώς έχουν απομείνει 4 αγωνιστικές για το φινάλε της regular season. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική και πλέον με ρεκόρ 19-12 βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος στόχος των Πειραιωτών είναι μία θέση στην τετράδα, προκειμένου να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα play off της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους μία πολύ απαιτητική αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική. Ταξιδεύουν στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν στη «Σταρκ Αρίνα» την Παρτιζάν (28/03, 21:30). Οι δύο ομάδες «καίγονται» για θετικό αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός ξέρει ότι μία νίκη στη Σερβία, θα βοηθήσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Λούντζη. Ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Ο Λούντζης δεν είναι η μοναδική απουσία, καθώς εκτός παραμένει ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος φόργουορντ θα απουσιάσει για περίπου 2-3 εβδομάδες λόγω του τραυματισμού στο δεξί γόνατο που αποκόμισε από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και προφανώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας ελπίζει να είναι σε αντίστοιχη και όταν επιστρέψει στη δράση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό