20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Περπάτησε τραυματισμένος μέχρι τα εκδοτήρια της ΑΕΚ, και κατέρρευσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποφασισμένοι να χυθεί αίμα, ήταν οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι συνεργοί τους, καθώς  τα ευρήματα στο πεδίο μάχης της μοιραίας νύχτας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μόνο ως φονικά όργανα μπορούν να περιγραφούν.

Τα σημαντικότερα εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν δυο αναδιπλούμενοι  σουγιάδες με μήκος τουλάχιστον 20 και 18 εκατοστά αντίστοιχα και έξι δοκάρια, με μήκος μέχρι 1,80 μέτρα, στα οποία είχαν προσαρμοστεί καρφιά, και έχουν κηλίδες αίματος

Υπάρχουν επίσης και δυο μαχαίρια που είχαν εντοπιστεί στην κατοχή ενός 23χρονου και ενός 20χρονου από την Αλβανία, οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.

Το μαχαίρι του φόνου – τύπου κάραμπιτ- ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, φέρεται να εντοπίστηκε το  «σημείο μηδέν», όπου δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης. Η αστυνομία βρήκε μεγάλη κηλίδα αίματος, και έλαβε δείγματα για να διαπιστωθεί αν αντιστοιχεί στο θύμα

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ, ο θανάσιμα τραυματισμένος Μιχάλης περπάτησε παραπατώντας περίπου 100 μέτρα μέχρι τα εκδοτήρια της ΑΕΚ, όπου και κατέρρευσε. 

Τι γνώριζε η αστυνομία

Παράλληλα, όπως αναφέρεται  σε σχετικά έγγραφα που επικαλείται η δημόσια τηλεόραση, οι ελληνικές Αρχές αιτήθηκαν μέσω του Εθνικού Γραφείου Ποδοσφαίρου (NFIP) στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές της Κροατίας και της Γαλλίας να πληροφορηθούν για τις προθέσεις των φιλοξενούμενων φιλάθλων και τυχόν μετακίνησή τους προς την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται από το Εθνικό Γραφείο Ποδοσφαίρου της Κροατίας, 150 – 200 οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό είχαν πρόθεση να προσέλθουν στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενοι την αδελφοποίησή τους με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με σκοπό να αποπειραθούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό.

Νέα Φιλαδέλφεια: 15-20 στελέχη της ΕΛΑΣ στο επίκεντρο της εσωτερικής έρευνας

Οι ελληνικές Αρχές επιβεβαίωσαν, βάσει δικών τους πληροφοριών, ότι «ικανός αριθμός» οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό σχεδίαζε να μεταβεί στην Αθήνα.

Κάποιοι από αυτούς θα κετέλυαν σε RBnBs και άλλοι θα φιλοξενούνταν στις σπίτια οπαδών του Παναθηναϊκού και στα γραφεία του ΠΑΝ.ΚΙ επί της Λ. Αλεξάνδρας αρ. 115.

Προθεσμία

Προθεσμία στους κατηγορουμένους για τα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια έδωσαν οι τρεις ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι κατηγορούμενοι θα απολογούνται ανά ομάδες 10-12 ατόμων, από την Παρασκευή 11 Αυγούστου έως και την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό