23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Ενισχύσεις και είδη πρώτης ανάγκης για τη Θεσσαλία 

Ειδήσεις Ελλάδα

Προσωπικό και μηχανήματα, για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής από τις πλημμύρες στέλνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Προσωπικό και μηχανήματα, για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, στέλνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Παράλληλα συγκεντρώνει Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής. 

Είδη πρώτης ανάγκης Όσες επιχειρήσεις και πολίτες έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια, μπορούν να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και εμφιαλωμένα νερά.

Η ανθρωπιστική βοήθεια θα συγκεντρώνεται στα κτίρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες σήμερα, Παρασκευή και αύριο Σάββατο, από τις 8 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνας-Μαρίας Δερμεντζοπούλου στα τηλέφωνα 2313 330802, 804 και 808.

Ενισχύσεις H Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα στείλει αύριο το πρωί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έξι αντλητικά μηχανήματα και το αντίστοιχο προσωπικό, προκειμένου να συνδράμουν το έργο της άντλησης υδάτων από περιοχές που πλημμύρισαν τις τελευταίες ημέρες. 

«Tο χτύπημα της θεομηνίας στη Θεσσαλία είναι απίστευτο και είναι χρέος μας να συμπαρασταθούμε όχι μόνο ηθικά, αλλά και εμπράκτως στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό