17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Περισσότεροι από 200 εκθέτες στο Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Με περισσότερες από 200 συμμετοχές κορυφαίων εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ανοίξει τις πύλες της στις 20 Οκτωβρίου η έκθεση σκαφών, αλιείας και θαλάσσιου τουρισμού «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023».

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Helexpo Thessaloniki) κι έχει στόχο να αποτελέσει, και αυτή τη χρονιά, το απόλυτο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον χώρο.

Εφέτος η έκθεση έχει βαλκανικό προσανατολισμό, προκειμένου άνθρωποι από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες να συναντηθούν με κοινό άξονα την αγάπη για τη θάλασσα.

Η έκθεση «Thessaloniki Boat & Fishing Show» θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με τη «Sea & Tourism Expo», δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο το ιδανικό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες, αισιόδοξες προοπτικές και μια μοναδική ευκαιρία διασύνδεσης ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια που έχουν κοινά ενδιαφέροντα για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία και τα water sports.

Η εφετινή έκθεση είναι διπλάσια σε μέγεθος και σε εκθέτες σε σχέση με την περσινή. Καλύπτει 10.000 τ.μ. και, μέσα από τα περίπτερά της, ο επισκέπτης θα νομίζει ότι βρίσκεται σε μία μεγάλη μαρίνα όπου υπάρχουν όλα τα αντικείμενα που σχετίζονται με τη θάλασσα.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να αποτελέσει το θαλασσινό γεγονός του φθινοπώρου. Στα περίπτερα τής  «Thessaloniki Boat & Fishing Show» φιλοξενούνται οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της αγοράς σκαφών, ειδών αλιείας και θαλάσσιου τουρισμού.

Για πρώτη χρονιά, συμμετέχουν κατασκευαστές σκαφών και εισαγωγείς από Βουλγαρία, Κωνσταντινούπολη και Κύπρο καθώς και το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Θα διεξαχθούν σεμινάρια τα οποία θα κινηθούν σε τέσσερις κεντρικούς άξονες: θαλάσσιος τουρισμός, χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σκάφους και σεμινάρια τεχνικών αλιείας και υποβρύχιας αλιείας.

Ειδικά για φέτος, ένα μεγάλο διαφημιστικό budget έχει διατεθεί για την προσέγγιση υποψήφιων αγοραστών από βαλκανικές χώρες, όπως Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Σκόπια και Μαυροβούνιο.

Πρόκειται γι΄ αγορές που είναι ήδη πολύ σημαντικές και εν δυνάμει πελάτες για το κλάδο της θαλάσσιας επιχειρηματικότητας και το θαλάσσιο τουρισμό, ενώ η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης εξασφαλίζει εύκολη επισκεψιμότητα και εξωστρέφεια.

Η ναυτική έκθεση «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 – Sea & Tourism Expo» θα πραγματοποιηθεί στα δύο μεγαλύτερα και κεντρικότερα κτίρια του HELEXPO, το Kτίριο 13 και το 15, μπροστά από την πλατεία ΧΑΝΘ, στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης Θεσσαλονίκης.

Θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου (13:00 – 21:00), το Σάββατο οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10:00 έως τις 21:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 20:00. Η επόμενη αντίστοιχη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου, στο MEC Παιανίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό