20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Περισσότερες οι επίπονες από τις καλές στιγμές στη ζωή ενός τενίστα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Τέιλορ Φριτζ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό στη φάση των «16» του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε το δικό του σχόλιο για την πορεία του στη διοργάνωση, αλλά και για την αναμέτρηση με τον Φριτζ, όπου ανέφερε ότι ο αντίπαλός του άξιζε τη νίκη.

Διαβάστε όσα είπε μετά το ματς:

«Θα εκμεταλλευτώ αυτό το χρόνο για να συλλογιστώ το παιχνίδι και να δω τι μπορώ να κάνω καλύτερα την επόμενη φορά που θα τον αντιμετωπίσω. Θα επιτρέψω στον εαυτό μου να απορροφήσει αυτά τα συναισθήματα και να γίνουν μέρος του ταξιδιού. Δεν είναι αρνητικά συναισθήματα, είναι συναισθήματα εξέλιξης και αλλαγής. Τη μια μέρα είσαι στο Top 10 και την επόμενη δεν βρίσκεσαι εκεί πια, οπότε πρέπει να συνεχίσεις τη δουλειά, να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ωριμάσει μέσα απ’ αυτές τις καταστάσεις και να δοκιμάσεις την επόμενη φορά. Είναι δύσκολο, γιατί οι στιγμές δόξας και επιτυχίας είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των εμπειριών ενός επαγγελματία τενίστα, οι επίπονες στιγμές είναι πολύ περισσότερες.

Σκεφτόμουν ότι είχα έναν μεγάλο αγώνα μπροστά μου και έναν αντίπαλο που του αρέσουν αυτά τα γήπεδα, με ένα παιχνίδι με πολλή δύναμη που ταιριάζει στα σκληρά γήπεδα. Έπρεπε να προετοιμαστώ καλά για όλα αυτά, δεν το αντιμετώπισα με τον καλύτερο τρόπο, όμως έπαιξε πολύ καλά και του άξιζε η νίκη. Μπορώ να το πάρω σαν κάτι που θα με αφυπνίσει και θα ταΐσει τον εγωισμό μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό