17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές στο Μαράθι και να αποπέμψει τον Κυριαζίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

O βουλευτής της ΝΔ έκανε ένα ομοφοβικό σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη

Την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη ζητά με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά.

Αναφερόμενη στο ομοφοβικό σχόλιο του «γαλάζιου» βουλευτή για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, η κυρία Κεχαγιά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάνει λόγο για «αφωνία» του πρωθυπουργού, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το παραληρηματικό και χυδαίο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, δεν έχει αρθρώσει λέξη. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, προχώρησε σε ένα ομοφοβικό σχόλιο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο STAR Βορείου Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής εξέφρασε ομοφοβικό λόγο για το άρθρο με το οποίο θα έπρεπε να αναφερθεί στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας «ο ή η;».

Αίσχος!!!

Ομοφοβικό παραλήρημα από τον γαλάζιο βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη.

Η αποπομπή του είναι μονόδρομος.Δεν θα μας πηγαίνουν στο μεσαίωνα τα νεάτερνταλ που έχει μαζεμένα ο Μητσοτάκης στη ΝΔ pic.twitter.com/5M7cF3yZ3m

— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) April 12, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό