20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Περιμένουμε από κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Κυριαζίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη ζητά με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το παραληρηματικό και χυδαίο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, δεν έχει αρθρώσει λέξη. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει”.

Τα ομοφοβικά σχόλια κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Σε ομοφοβικές δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε πριν λίγες μέρες ο βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, σε συνέντευξή του στο Κανάλι Σταρ Βορείου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «…το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να… πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Σε επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο κ. Κυριακίδης είπε «απόλυτα απόλυτα οφείλουμε να σεβαζόμαστε».

«Το ερώτημα προς τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη είναι απλό: “Σεβάζονται” τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην ΚΟ;» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό