20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Περιήγηση στο εργοστάσιο παραγωγής των αεροσκαφών της Honda

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Honda είναι γνωστή για τα αυτοκίνητά της ή τις μοτοσυκλέτες της, αναλόγως ποιον θα ρωτήσεις. Και στους δύο αυτούς βιομηχανικούς κλάδους τα προϊόντα της big H έχουν κερδίσει επάξια μια αξιοσέβαστη θέση, χάρη στον συνδυασμό επιδόσεων, αξιοπιστίας και χαμηλού κόστους, όλα απόρροια του υψηλού επιπέδου τεχνικών γνώσεων που έχουν στην Ιαπωνία, της εμμονής στην τελειότητα και στο φθηνό νόμισμα.

Η Honda όμως παράγει κι άλλα προϊόντα, πάντα στα ίδια υψηλά στάνταρ, όπως γεννήτριες, αγροτικά μηχανήματα, εξωλέμβιες μηχανές, ποδήλατα και από το 2015 αεροσκάφη και συγκεκριμένα business jets. Πιο συγκεκριμένα, έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τη στιγμή που η Honda σύστασε το τμήμα κατασκευής αεροσκαφών της (Honda Aircraft Company), με τις παραδόσεις των πρώτων HondaJet να ξεκινούν τα Χριστούγεννα του 2015.

Το HondaJet είναι ένα ελαφρύ business jet αεροπλάνο, με την ιαπωνική εταιρία να προσφέρει διάφορες εκδόσεις του, όπως το 2600, το Elite και το Elite II, κλπ. Οι παγκόσμιες εγκαταστάσεις της Honda Aircraft Company βρίσκονται στην πόλη Greensboro της πολιτείας της Βόρειας Καρολίνα της Αμερικής, εκεί όπου στεγάζονται τα κεντρικά της γραφεία, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, η παραγωγή των αεροσκαφών και οι εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης -μέσω του παραπάνω – θα μάθεις περισσότερα για τις διαδικασίες κατασκευής ενός HondaJet, από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του μέχρι την παραγωγή και την υποστήριξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό