20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Περίπατος» με την Κροατία η Εθνική γυναικών και… φουλ για πρόκριση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελλάδα επικράτησε 25-8 της Κροατίας και έκανε το 2/2 στον όμιλο της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Αϊντχόφεν. Κορυφαίες της «γαλανόλευκης» ήταν οι Ξενάκη και Ελληνιάδη που έβαλαν από πέντε γκολ.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο και έληξε με μόλις ένα γκολ διαφορά υπέρ της Ελλάδας (5-4). Από το δεύτερο, το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου κυριάρχησε απόλυτα και πάτησε γκάζι για να αυξήσει τη διαφορά (12-5).

Το παιχνίδι είχε πια έναν εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα και η Ελλάδα πανηγύρισε τη νίκη 25-8. Το επόμενο ματς είναι κόντρα στην Ολλανδία την Κυριακή (7/1), όπου με την νίκη η Ελλάδα θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 7-1, 6-1, 7-2

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου (4), Χυδηριώτη (1), Ελευθεριάδου (3), Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη (5), Ασιμάκη (1), Τορνάρου (1), Σάντα, Β. Πλευρίτου (3), Γιαννοπούλου (1), Ελληνιάδη (5), Σταματοπούλου

Κροατία: Μεντβέσεκ, Γιάνκοβιτς (2), Ντέσνιτσα, Γ. Μπούτιτς (1), Μ. Μπούτιτς, Σκέλιν, Μπρνέτιτς (1), Γκλας (2), Ρόζιτς, Ι. Μπούτιτς, Μπάρισιτς (1), Κάνγκλερ (1), Τροχάν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό