17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τον ΠΑΟ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ατζέντης του Άνταμ Τσέριν παραχώρησε συνέντευξη στο «sportklub.n1info.si» και μίλησε για την νέα πρόταση συμβολαίου που έστειλε ο Παναθηναϊκός στον Σλοβένο διεθνή μέσο. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026 και ο σύλλογος τον θεωρεί ως ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία.

Μάλιστα, το γεγονός πως ο ίδιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στο Euro το ερχόμενο καλοκαίρι, εκτιμάται πως θα «εκτοξεύσει» περαιτέρω την χρηματιστηριακή του αξία. Ωστόσο, προς το παρόν, σε δηλώσεις του ο ατζέντης του Άνταμ Τσέριν αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις ανανέωσης του συμβολαίου του δεν προχώρησαν.

Ο μάνατζερ του ξεκαθάρισε πως ο Σλοβένος μέσος αισθάνεται πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις οικονομικές απολαβές της πρότασης που έλαβαν. Παράλληλα, τόνισε πως γνωρίζει ότι το Euro θα παρέχει μία ευκαιρία στον Τσέριν να τον δουν περισσότερες ομάδες και αυτό ίσως να φέρει μία καλή πρόταση στο κλαμπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ατζέντης του Άνταμ Τσέριν:«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν πάρα πολύ τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στην ομάδα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα, ειδικά συνεκτιμώντας το πόσο σημαντικός είναι. Μας προτάθηκε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά δεν πλησιάζει καν τις προσδοκίες μας. Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τη διοίκηση του κλαμπ προς τον Άνταμ, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να υπογράψει ακόμη και για όλη του τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Τόσο πολύ απολαμβάνει την ομάδα, τους φιλάθλους, την πόλη, τις συνθήκες, αλλά απλώς τέτοιους όρους δεν γίνεται να αποδεχτούμε τους όρους», επεσήμανε, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν αυτήν την περίοδο. Περιμένω αρκετά μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά ότι ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του έχει δώσει πολλά, εκεί έχει βελτιωθεί, έχει μάθει στις υψηλές απαιτήσεις, βάσει των όσων εισπράττω όμως από την ποδοσφαιρική αγορά είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο βήμα στην καριέρα του», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό