16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Περήφανος για την καριέρα μου, αλλά η αγάπη μου είναι η Γιουβέντους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Μεσούτ Οζίλ μέσα από ένα ποστάρισμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε πόσο περήφανος είναι για όλα αυτά τα πράγματα που είχε καταφέρει κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας στο ποδόσφαιρο. Αλλά όπως ο ίδιος αναφέρει του έχει μείνει ένα μεγάλο άχτι, μιας και δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας όπως εξομολογείται Γιουβέντους.

Ο Μεσούτ Οζίλ, υπήρξε ένα ποδοσφαιριστής πρώτοκλασάτος, με παρουσία στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα παγκοσμίως αλλά και στις ομάδες που πάντα βρίσκονται στο προσκήνιο και πρωταγωνιστούν. Ο Γερμανός, επιθετικός μετράει μόλις έναν χρόνο αποχής από τα ποδοσφαιρικά δρόμενα, μιας και η απόφασή του να αποσυρθεί τον περασμένο Μάρτιο 2023, είχε έρθει πολύ ξαφνικά και απότομα, όντας μάλιστα στα 34 του χρόνια, έχοντας μια λαμπρή πορεία στο ποδόσφαιρο για πάνω από 15 χρόνια, συγκεκριμένα 17 έτη δράσης.

Ο Οζίλ, σίγουρα υπήρξε ένα βετεράνος στο ποδόσφαιρο, με τον τελευταίο προορισμό στην καριέρα του να είναι η Μπασακσεχίρ, ο Γερμανός πέρασε κάποιο διάστημα όπου ήταν ελεύθερος στην αγορά και μετέπειτα ανακοίνωσε και την απόφασή του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Η αιτία ήταν όπως ο ίδιος είχε χαρακτηριστικά αναφέρει τότε οι τραυματισμοί, οι οποίοι του είχαν… χτυπήσει πολλές φορές την πόρτα τον τελευταίο καιρό.

Ο  Οζίλ, είχε φορέσει στην καριέρα του την φανέλα των Άρσεναλ, Σάλκε, Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ, ενώ με την εθνική της χώρας του είχε 92 συμμετοχές και 23 γκολ.

Η δημοσίευση του Οζίλ:

“Περήφανος για την καριέρα μου και για όλους τους απίστευτους συλλόγους στους οποίους είχα το προνόμιο να παίξω. Έλειπε μόνο ένας σύλλογος: η ιταλική μου αγάπη, η Γιουβέντους”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό