19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΕΠΟ ανακοίνωση ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω της ανακοίνωσης του εξέδωσε μετά τα επεισόδια στον Βόλο. Στην εν λόγω ανακοίνωση, οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση, ενώ, κατηγόρησαν την αστυνομία για τον τρόπο που χειρίστηκε τα επεισόδια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη την 03-12-2023 για την 13η αγωνιστική της Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό