22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πειθαρχική έρευνα για το βίντεο με αστυνομικό να κάνει… σούζες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Διοικητική πειθαρχική έρευνα ξεκίνησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με αστυνομικό να κάνει… σούζα σε κεντρικό δρόμο της πόλης με την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε viral, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και σχόλια.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνονται αυτοκίνητα, τα οποία είναι σταματημένα στο φανάρι και μπροστά τους τρεις μοτοσικλέτες της Αστυνομίας. Όταν ανάβει πράσινο ο ένας μοτοσικλετιστής ξεκινάει από το φανάρι κάνοντας σούζα. Στη συνέχεια οι μηχανές αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα και φεύγουν.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης κοντά στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αναρτήθηκε την Πρωτοχρονιά, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο το πότε τραβήχτηκε.

Βέβαια, κρίνοντας από το στολισμό που φαίνεται στα πλάνα, το περιστατικό πρέπει να έγινε μέσα στις γιορτές.

Το βίντεο που «πρόδωσε» τον αστυνομικό κατέγραψε πολίτης και μάλιστα «έφτασε» άμεσα στην ΓΑΔΘ, με την προκαταρκτική διοικητική εξέταση να έχει ήδη ξεκινήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό