15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πατροκτονία στο Περιστέρι: «Τον μαχαίρωσα στην κοιλιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία κόλαση επί ζούσαν η γυναίκα και τα δυο παιδιά του 62χρονου στο Περιστέρι  που έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του, του γιου. Οι καταθέσεις των δυο, καθώς η κόρη του ζευγαριού είχε φύγει από το σπίτι για να γλιτώσει είναι συνταρακτικές. 

«Τον μαχαίρωσα στην κοιλιά, τον χτύπησα στο κεφάλι» 

Παραμονή πρωτοχρονιάς. Ο 35χρονος πατροκτόνος παίζει μέσω του υπολογιστή του παιχνίδι ένα online παιχνίδι και ταυτόχρονα μιλά με τον ξάδερφό του. Ο 62χρονος πατέρας του μεθυσμένος, όπως λέει στην κατάθεσή του μπαίνει μέσα και αφού τον ρωτά τι κάνει εκεί τον χτυπά με γροθιά στο κεφάλι του. 

«Εγώ ταράχτηκα από αυτό το χτύπημα και άρπαξα το μαχαίρι που είχα επάνω στο γραφείο μου και τον μαχαίρωσα κάτω από την κοιλιά σε κάποιο σημείου που δεν θυμάμαι ακριβώς. Έπεσε κάτω και μετά τον χτύπησα στο κεφάλι πέντε φορές. Δεν θυμάμαι που άφησα το μαχαίρι. Βγήκα από το δωμάτιο και είδα τη μητέρα μου και της είπα ‘μαμά συγγνώμη , μάλλον σκότωσα τον μπαμπά’».

Αυτά είπε στους αστυνομικούς ο 35χρονος πατροκτόνος ο οποίος υποστήριξε επίσης πως ο πατέρας του υπό την επήρεια αλκοόλ χτυπούσε τον ίδιο, την αδελφή του αλλά και τη μητέρα του. «Μεγάλωνα και τον φοβόμουν, περισσότερο μη χτυπήσει τη μητέρα μου, δεν ήθελα να τον χτυπήσω και να τον σκοτώσω αλλά προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω» κατέθεσε ο 35χρονος ο οποίος μαχαίρωσε τον πατέρα του με το μαχαίρι, τύπου πεταλούδα, που αποκαλύπτει το Flash.gr

Με αυτό το μαχαίρι σκότωσε ο 35χρονος τον πατέρα του στο Περιστέρι
«Με χτυπούσε πέντε φορές το χρόνο» 

Σοκαριστική είναι η κατάθεση της 58χρονης γυναίκας η οποία για 20 χρόνια ζούσε την κόλαση δίπλα στον 62χρονο σύζυγό της. 

«Ερχόταν σπίτι μεθυσμένος. Άλλες φορές με έβριζε, άλλες φορές με χτυπούσε. Επηρεαζόταν από τους φίλους του που ήταν Πόντιοι και Αλβανοί και έλεγαν ότι πρέπει να χτυπούν τις γυναίκες και ότι είναι π……ς, με χτυπούσε τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο, με πολύ σοβαρές επιθέσεις. Στα χέρια, στο κεφάλι σε διάφορα σημεία του σώματος και είχα μελανιές» είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα. 

Σύμφωνα με την ίδια τα παιδιά άρχισαν να γίνονται στόχος για τον 62χρονο όταν πλέον άρχισαν να αντιδρούν και να μπαίνουν μπροστά της για να την προστατεύσουν. Ακόμα όμως και στην πιο σοβαρή επίθεση του 2017 όταν ο 62χρονος συνελήφθη για μία πολύ σκληρή επίθεση εναντίον της, ήταν η ίδια η γυναίκα που στο δικαστήριο είπε στον δικαστή… να τον συγχωρέσει. 

Το μοιραίο βράδυ ο 62χρονος είχε μεθύσει, κοιμήθηκε αλλά μόλις ξύπνησε άρχισε πάλι να πίνει πριν στραφεί προς τον γιο του ζητώντας του εξηγήσεις επειδή έπαιζε στον υπολογιστή του…

O 35χρονος πατροκτόνος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και το πρωί της Τετάρτης απολογείται ενώπιον του εισαγγελέα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό