15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα του Isle of Man TT

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αριθμός νεκρών στο φετινό Isle of Man TT αυξήθηκε στο θλιβερό νούμερο των πέντε, καθώς οι διοργανωτές του αγώνα ανακοίνωσαν ότι ο Roger και ο Bradley Stockton σκοτώθηκαν στο δυστύχημα που είχαν σήμερα, Παρασκευή, 10 Ιουνίου.

Το περιστατικό συνέβη στο τμήμα Ago’s Leap μόλις ένα μίλι (1,6 χλμ) από την εκκίνηση της διαδρομή, εκεί όπου ο οδηγός του Sidecar, Cesar Chanal, έχασε τη ζωή του σε ένα ανάλογο περιστατικό το περασμένο Σάββατο. Ο 56χρονος Roger και ο 21χρονος γιος του ήταν πλήρωμα ενός άλλου Sidecar και είχαν καταγωγή από το Crewe της Αγγλίας.
Αυτή ήταν η 20η συμμετοχή του Roger Stockton στο TT, ενώ ο γιος του ήταν νέος στη διοργάνωση, τερματίζοντας στην όγδοη θέση στο ντεμπούτο του στον πρώτο αγώνα των Sidecar, της περασμένης Δευτέρας.

Μετά τον τραγικό θάνατο των Roger και Bradley Stockton, φέτος είναι η πρώτη φορά από το 1989 που πέντε αγωνιζόμενοι έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα σε μια χρονιά. Κλείνοντας, σήμερα επρόκειτο να σηματοδοτήσει το τέλος του φετινού Isle of Man TT με τον μεγάλο τελικό αγώνα Senior TT, αλλά αυτός έπρεπε να ακυρωθεί λόγω καιρού, με τους διοργανωτές να αξιολογούν εάν μπορεί πλέον να διεξαχθεί αύριο, Σάββατο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό