18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μοιρασιά στην Κρήτη σε ένα ματς γεμάτο θέαμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε γκολ-buzzer beater και ισοφάρισε τον ΟΦΗ στην 11η αγωνιστική της Super League . Οι Ηπειρώτες έφυγαν από την Κρήτη με την ισοπαλία, έπειτα από ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και φάσεις.

Στα 35 δευτερόλεπτα ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Μαρινάκη. Έπειτα από πολύ όμορφη συνεργασία στα δεξιά, Ο Ριέρα έκανε την σέντρα, βρήκε τον Φελίπε αλλά το πλασέ του μπλόκαρε στον Εραμούσπε. Τελικά, ο Μαρινάκης πήρε το σουτ και «έγραψε» το 1-0.

Αμφότεροι είχαν αξιόλογες ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, χωρίς, όμως, κάποια επιτυχία. Ο ΠΑΣ απέκτησε την κατοχή και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτό δεν έγινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρος και ο ΟΦΗ μπήκε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφερναν να τελειώσουν τις φάσεις με επιτυχία. Στο 86′, ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε με τον Εραμούσπε, ο οποίος από γέμισμα του Σόρια πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των ομάδων:

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ριέρα, Ντίκο, Φελίπε.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό