22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πασχαλινές λαμπάδες με γκάζια, δράση και περιπέτεια για κάθε δραστήριο αγόρι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα παιδιά ανυπομονούν κάθε χρόνο για τις διακοπές του Πάσχα και όχι άδικα

  

Ο λόγος είναι πως το Πάσχα αποτελεί εκείνη την περίοδο του χρόνου, που τα σχολεία είναι κλειστά και οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να απολαύσουν τη συντροφιά των φίλων τους, αλλά και τη δική μας, καθώς και να χαρούν ατελείωτο παιχνίδι, με τα καινούργια τους πασχαλινά δώρα.

Φυσικά, σε αυτό βοηθούν οι νονοί των παιδιών με τις επιλογές τους, αφού κάθε χρόνο κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να χαρίσουν στα βαφτιστήρια τους τα πιο εντυπωσιακά και διασκεδαστικά πασχαλινά δώρα, μαζί με τις λαμπάδες τους. Και η αλήθεια είναι πως αν ο νονός έχει να επιλέξει ένα πασχαλινό δώρο για κάποιο αγόρι, τα πράγματα είναι εύκολα, μιας και οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά, είναι αμέτρητες και απευθύνονται σε κάθε γούστο και προσωπικότητα.

Ποιο είναι όμως, εκείνο το πασχαλινό δώρο, που θα κάνει πιο δημιουργικό, διασκεδαστικό και ευχάριστο τον ελεύθερο χρόνο του βαφτισιμιού σας, φέτος το Πάσχα; Την απάντηση την έχει για εσάς η εταιρεία παιχνιδιών Mattel, η οποία προτείνει για φέτος το Πάσχα -μαζί με την καθιερωμένη λαμπάδα των μικρών σας- και μία πίστα ή σετ παιχνιδιού Hot Wheels. Μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί, λοιπόν, αρκεί για να βρείτε την πασχαλινή λαμπάδα που θα ενθουσιάσει το βαφτιστήρι σας.

Μια πασχαλινή λαμπάδα που εμπλουτίζει με δράση την καθημερινότητα του παιδιού

Μήπως, οι καθιερωμένες περιπέτειες του βαφτισιμιού σας περιλαμβάνουν δράκους, οι οποίοι καταστρέφουν ολόκληρες πόλεις και καταβροχθίζουν ό,τι συναντούν στο πέρασμά τους, με εκείνον να προσπαθεί να τους νικήσει, ανά πάσα ώρα και στιγμή;

Τότε ετοιμαστείτε, διότι αυτό το Πάσχα, ο «Δάντης» θα γίνει ο αγαπημένος του δράκος και οι ιστορίες του μικρού, δεν θα έχουν τελειωμό. Μαζί με τη λαμπάδα του, αξίζει να του χαρίσετε και την HW City – Πίστα Δράκος με Λουπ, που αποτελείται από μία αρθρωτή πίστα 360 μοιρών και περιλαμβάνει ένα αυτοκινητάκι Hot Wheels. Με το συγκεκριμένο καινοτόμο παιχνίδι συγκρούσεων, που κυκλοφορεί τώρα μαζί με πασχαλινή λαμπάδα, το παιδί θα μπορέσει να αναπτύξει τις δεξιότητές του στην αφήγηση ιστοριών, να δοκιμάσει την ταχύτητα και να εξασκήσει τη φαντασία του παίζοντας.

newsbomb.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό