24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πασχαλινές ευχές με το Cat Magazine!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε αυτή την έκδοση του Cat® Magazine, ταξιδεύουμε μέχρι τη γείτονα χώρα Τουρκία για να δηλώσουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την χώρα και τους κατοίκους της. Σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», αποστείλαμε μία γεννήτρια DΕ50GC ισχύος 50 kVA με ηχομονωτικό κουβούκλιο, ικανή να τροφοδοτήσει με ηλεκτρισμό πολυάριθμες δομές φροντίδας και φιλοξενίας δεκάδων ατόμων.

Επίσης, στρέφουμε το φακό του ενδιαφέροντος στην εφόρου ζωής φροντίδα των μηχανημάτων Caterpillar, εστιάζοντας με παραδείγματα στις υπηρεσίες τακτικής συντήρησης και επισκευής. Χάρη στην τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την ετοιμότητα  των τεχνιτών μας, προσδίδουμε υπεραξία στα προϊόντα και τον εξοπλισμό Caterpillar.

Σας έχουμε και μια έκπληξη! Για πρώτη φορά  έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα μηχανήματα Caterpillar όπως δεν τα βλέπουμε συχνά. Αποχωρίζονται το χαρακτηριστικό τους κίτρινο χρώμα και εμφανίζονται σε… παραλλαγή, βαμμένα στα χρώματα του Ελληνικού Στρατού, αφού αναλαμβάνουν τον ρόλο του εξοπλισμού πρόληψης και διαχείρισης κινδύνων και καταστροφών.

Φυσικά, ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, θα βρείτε και πλούσιο υλικό από άρθρα με ειδήσεις και νέα διεθνούς ενδιαφέροντος, σχετικά με τα επιτεύγματα και τις καινοτομίες της Caterpillar, που κάνουν τη διαφορά σε όλο τον κόσμο.

Περιηγηθείτε αναλυτικά στα άρθρα μέσα από το flipbook που θα βρείτε ΕΔΩ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό