18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πασαλιμάνι: «Είχα κάνει καταγγελία» – Τι λέει η τελευταία ένοικος του κτιρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόλις μία μέρα πριν είχαν ξεκινήσει οι εργασίες στο κτίριο στο Πασαλιμάνι που κατέρρευσε την Τρίτη 16 Απριλίου και είχε ως αποτέλεσμα να καταπλακώσει και να σκοτώσει τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό.

«Το σπίτι ήταν ακατάλληλο και η τιμή πώλησής του ήταν στα 450.000 ευρώ» τονίζει πρώην ένοικος της μονοκατοικίας που κατέρρευσε .

Όπως λέει στο Mega η πρώην ένοικος του σπιτιού που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι, της ζητήθηκε να φύγει στα τέλη Ιανουαρίου «κακήν κακώς από το σπίτι», προκειμένου αυτό να πουληθεί.

«Το σπίτι ήταν ακατάλληλο, είχα κάνει καταγγελία και στο Υγειονομικό, δέχθηκα και απειλές από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που είχα επαφές», τόνισε, επισημαίνοντας πως τους καινούργιους ιδιοκτήτες δεν τους γνωρίζει.

Σύμφωνα με την πρώην ένοικο, η τιμή πώλησης του σπιτιού ήταν στα 450.000 ευρώ.

«Δεν ξέρω όμως πόσο κατέληξε να αγοραστεί το ακίνητο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται, λόγω της παλαιότητας του κτιρίου πιθανώς η τοιχοποιία του λειτουργούσε όπως λειτουργούν οι κολώνες, οπότε, λοιπόν, πιθανότατα οι εργάτες προσπαθούσαν να κάνουν αλλαγές στην εσωτερική διαρρύθμιση του σπιτιού και άρχισαν να χτυπάνε τις κολώνες. 

Η άδεια που είχε εκδοθεί, ωστόσο, ίσχυε μόνο για μικρές αλλαγές και εργασίες στο εσωτερικό του κτιρίου και όχι για γκρεμίσματα τοίχων ή κολώνων, στα οποία προέβησαν οι εργάτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό