21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παρουσία Δένδια η τελετή παράδοσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), μεταξύ του απερχόμενου Στρατηγού Άγγελου Χουδελούδη και του νέου πλέον στην θέση αυτή, Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, παρέστη την Πέμπτη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, παρευρέθηκαν επίσης: ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Βασιλείου Αντωνίου και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης κ.κ. Αντώνιος.

Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας παρευρέθηκαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και αντιπροσωπείες στελεχών από τους τρεις Κλάδους τους.

Παρευρέθηκαν ακόμη, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Θεόδωρος Βάγιας, ο Υποστράτηγος Χρήστος Μανούρας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Α΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Τσελίκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

Στην τελετή παρέστησαν Επίτιμοι Αρχηγοί, Ακόλουθοι Άμυνας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των Ενώσεων Αποστράτων και Εφέδρων κ.ά.

Την Τετάρτη, ο Νίκος Δένδιας παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του αρχηγού ΓΕΕΘΑ από τον απελθόντα επίτιμο αρχηγό, στρατηγό ε.α. Κωνσταντίνο Φλώρο, στον νέο αρχηγό στρατηγό Δημήτριο Χούπη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό