16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρεμβάσεις και από εξωθεσμικά κέντρα και δεξιά στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ

Ειδήσεις Ελλάδα

Την τελευταία περίοδο πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της δεξιάς, δηλώνει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός κα υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ επισημαίνει πως με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της παράταξης και ιδιαιτέρως εναντίον του ιδίου, «καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων», είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της παράταξης συνολικά.

«Παρουσιάζει, μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός πως επιχειρούν να καλλιεργήσουν την άποψη ότι η άνοδος που εμφανίζει το Κίνημα Αλλαγής στις έρευνες είναι παροδική.

Η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής όχι μόνον είναι πασιφανής, αλλά και θα συνεχίσει ακόμη περισσότερο αυξανόμενη, όπως προκύπτει και από την ανταπόκριση και τη στάση των συμπολιτών μας στις περιοδείες και τις επαφές των υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματός μας» υπογραμμίζει ο κ. Παπανδρέου.

Όπως τονίζει, τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής «θα τον εκλέξουν οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης μας και όχι οποιοσδήποτε άλλος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό