20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Παρελθόν» και ο Νίλσεν από τον πάγκο της Κηφισιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρελθόν αποτελεί ο Ντέιβιντ Νίλσεν από την Κηφισιά μετά από μόλις ενάμιση μήνα στον πάγκο της ομάδας. Ο 47χρονος τεχνικός αποχαιρέτησε μετά την προπόνηση τους ποδοσφαιριστές του. Στο διάστημα που πέρασε στους νεοφώτιστους της Super League σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες και έφυγε αφήνοντας το σύλλογο ως ουραγό στο βαθμολογικό πίνακα.

Αποτελεί μάλιστα τον δεύτερο προπονητή που απολύεται από την ομάδα των δυτικών προαστίων μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου τον περασμένο Δεκέμβρη.

Η υπόθεση αντικατάστασης του Δανού φαίνεται να εξελίσσεται πολύ γρήγορα και θεωρείται δεδομένο πως θα έχει ανακοινωθεί νέος προπονητής μέχρι την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στις 4 Ιανουαρίου. Πιθανό πρόσωπο για τη θέση του τεχνικού είναι ο Κώστας Μπράτσος που είχε απασχολήσει ξανά την Κηφισιά πριν την πρόσληψη του Νίλσεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό