23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρασκευή με γκολ και απόδοση 13.50

Ειδήσεις Ελλάδα

Παιχνίδι με τέσσερις επιλογές από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Στη Γαλλία υπάρχει ντέρμπι με μίσος στο βορρά, αυτό ανάμεσα στη Λιλ και τη Λανς.

Η Λιλ πριν τη διακοπή βρισκόταν σε αρκετά καλή φάση. Εντός έδρας 4 σερί Over 2,5. Η Λανς συνεχίζει να δείχνει δυσκολίες απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας και ακόμα και το 1-0 με την Μπρεστ ήρθε με αρκετή δόση τύχης. Εκτός έδρας σκοράρει 4 σερί δεύτερα ημίχρονα. Αμφότερες δυνατές και με ταλέντο μπροστά, επιλογή το goal/goal στο 1.80.

Στο Βέλγιο η αγωνιστική ανοίγει με το Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης στο δεύτερο γκρουπ. Δύο σημαντικών ονομάτων στο ποδόσφαιρο της χώρας, αλλά φέτος δεν βρίσκονται εκεί που θα ήθελαν. Η Γάνδη ενώ το γκολ το έχει και βρίσκει λύσεις, στην άμυνα υπάρχουν θέματα και δυσκολεύεται στο να κρατήσει το μηδέν. Η Σταντάρ Λιέγης αντιμετωπίζει όλα τα ματς με επιθετική διάθεση και ψάχνει συνεχώς το να σκοράρει. Αποδεκτό το αμφίσκορο στο 1.80.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στο κύπελλο της Δανίας βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση. Τα ματς είναι διπλά, θα ακολουθήσουν οι ρεβάνς σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες. Η Σίλκεμποργκ υποδέχεται τη Φρεντερίσια από τη 2η κατηγορία, πιθανότατα χωρίς τον πρώτο της σκόρερ. Σε αυτά τα ματς σημασία έχει το αποτέλεσμα και η ουσία, είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο. Δύσκολα θα δούμε το ματς να ανοίξει και να έχει φρενήρη ρυθμό. Πάμε με το Under 2,5 goals στο 2.10.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας οι άμυνες είναι ανύπαρκτες. Ενδιαφέρον υπάρχει στο Χέλμοντ – Βίλεμ. Η Χέλμοντ μέσα στην έδρα της είναι δυνατή. Έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα εντός της. Και στα 16 μπροστά στον κόσμο της! Στην άμυνα είναι τα μεγάλα θέματα της Χέλμοντ, δέχεται γκολ εύκολα. Η πρωτοπόρος Βίλεμ επιθετικά είναι ασταμάτητη. Σκοράρει σε 18 ματς σερί, παίζει με τρομερή ψυχολογία και ηθικό. Θα επιλέξουμε το G/G&Over 2,5 στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σίλκεμποργκ – Φρεντερίτσια: Under 2,5 (απόδοση 2.10), 20:00
Χέλμοντ – Βίλεμ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:00
Λιλ – Λανς: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00
Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:45

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό