18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Παρανόηση» λέει η Δώρα Αυγέρη για την κομματική πειθαρχία…

Ειδήσεις Ελλάδα

Βραχυκύκλωμα στον ΣΥΡΙΖΑ  προκαλεί ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Τα πράγματα άλλαξαν για την Κουμουνδούρου από την Πέμπτη το βράδυ όταν ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στο STAR τράβηξε αιφνιδίως το χαρτί της κομματικής πειθαρχίας. 

Στελέχη και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγήκαν στα μέσα Ενημέρωσης αμφισβητώντας ευθέως την ανάγκη επιβολής κομματικής πειθαρχίας. Και όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φτάνοντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ήταν ξεκάθαρος: «Αυτονόητο…» απάντησε στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την κομματική πειθαρχία στα στελέχη του. 

O Στέφανος Κασσελάκης προσέρχεται στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ / Eurokinissi
Τα…γύρισε η Δώρα Αυγέρη – «Παρανόηση…» 

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη μέσω του Mega, μίλησε για «…. παρανόηση». 

Η κ. Αυγέρη επικαλέστηκε τις προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις υπογραφές των βουλευτών του και ούτε λίγο, ούτε πολύ, εκτίμησε πως τα στελέχη… δεν κατάλαβαν την ουσία της δήλωσης του Στέφανου Κασσελάκη. 

«Η κομματική πειθαρχία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχθεί στην πράξη, έχει εκφραστεί στο πεδίο» είπε η κ. Αυγέρη και ξεκαθάρισε πως εάν ένας βουλευτής του κόμματος δεν ψηφίσει το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης, δεν πρόκειται να διαγραφεί». 

Κατά την κ. Αυγέρη, το θέμα της κομματικής πειθαρχίας που άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφορά στην πολιτική στάση του κόμματος απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα για το οποίο η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως είπε, έχει αποδείξει τη συνέπεια της.  

Δείτε τη συνέντευξη της Δώρας Αυγέρη στο Mega

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό