20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παραλίγο τραγωδία στην έκθεση μοτοσυκλέτας στη Βερόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια show με κασκαντέρ, ο stuntman έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και τραυμάτισε 10 θεατές.

Τα εγκαίνια του Motor Bike Expo, στη Βερόνα στην Ιταλία δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Κατά τη διάρκεια show με κασκαντέρ, στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, αυτοκίνητο που συμμετείχε στην επίδειξη έπεσε (μετά από λάθος χειρισμό) σε προστατευτικά κιγκλιδώματα τραυματίζοντας 10 θεατές που παρακολουθούσαν την παράσταση. Ευτυχώς κανείς δεν χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο και οι τραυματίες υπέστησαν μόνο ελαφρούς μώλωπες.

Οι γιατροί της Suem 118 επενέβησαν επί τόπου με 5 ασθενοφόρα, καθώς και η αστυνομία και οι καραμπινιέροι: Επτά τραυματίες με πολύ ελαφρά τραύματα και με ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Paolo Confortini στο Borgo Trento και στα νοσοκομεία Negrar και Villafranca στη Βερόνα.

Όλες οι παραστάσεις έχουν ανασταλεί και η τοπική αστυνομία της Βερόνα έχει υποβάλει την περιοχή σε κατάσχεση αποδεικτικών στοιχείων. Σε ορισμένα βίντεο του ατυχήματος που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο κασκαντέρ φαίνεται να οδηγεί ένα τροποποιημένο για το show αυτοκίνητο ενώ στέκεται έξω από το παράθυρο.

Σε κλιπ διάρκειας λίγων μόλις δευτερολέπτων, το όχημα φαίνεται να κάνει drift με τον οδηγό να κατευθύνει το αυτοκίνητο με τα πόδια ενώ στέκεται έξω από αυτό. Στη συνέχεια, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τα σιδερένια προστατευτικά να καταρρεύσουν πάνω στους θεατές, προκαλώντας πανικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό