17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παραλίγο αεροπορική τραγωδία στις ΗΠΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) ανακοίνωσε την Κυριακή (07/04) ότι ένα αεροπλάνο της Southwest Airlines επέστρεψε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ αφού το πλήρωμα ανέφερε ότι το κάλυμμα του κινητήρα αποκόπηκε κατά την απογείωση και χτύπησε στο πτερύγιο.

Το αεροπλάνο ήταν Boeing 737-800 και ρυμουλκήθηκε στην πύλη, πρόσθεσε η FAA.

Βίντεο με το περιστατικό

Ένα Boeing 737 Southwest Airlines χρειάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση αφού αποκολλήθηκαν τμήματα του καλύμματος κινητήρα

Το περιστατικό συνέβη στην πτήση WN3695/SWA3695 της Southwest Airlines Boeing 737-800 που αναχωρούσε από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ με προορισμό τοΧιούστον  του Τέξας , αντιμετώπισε ένα περιστατικό κατά την απογείωση.

Οι πιλότοι ζήτησαν αναγκαστική προσγείωση στον από πύργο έλεγχου εναέριας κυκλοφορίας αφού ανέφεραν ότι ένα κομμάτι κάλυμμα κινητήρα είχε αποκολληθεί και κρεμόταν. Το βίντεο που καταγράφηκε από έναν επιβάτη δείχνει τον αποσπασμένο κομμάτι του καλύμματος του κινητήρα να χτυπά την πτέρυγα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το αεροσκάφος επέστρεψε με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ και δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Η FAA θα διερευνήσει την κατάσταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό