16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Παρακολουθεί τον Ιωαννίδη η Σεβίλλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πως να μην τραβήξει πάνω του τα βλέμματα ο Φώτης Ιωαννίδης με τέτοιες εμφανίσεις που κάνει. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δείχνει μία μόνιμη βελτίωση στην απόδοσή του και διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν… μνηστήρες από το εξωτερικό, που θέλουν να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο στράικερ.

Σύμφωνα με την ισπανική «Mundo Deportivo», ο 24χρονος επιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα των Σεβίλλη και Αταλάντα, ενώ εδώ και μέρες υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ακόμα δεν υπάρχουν επαφές με την πλευρά του Παναθηναϊκού, ωστόσο με βάση το δημοσίευμα, το ποσό που ζητάνε οι «πράσινοι», είναι αρκετά υψηλό για τους Σεβιγιάνους.

Δείτε το δημοσίευμα: 

«Η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό Φώτη Ιωαννίδη, που ξεχωρίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω των συγκλονιστικών του αριθμών στις τάξεις του Παναθηναϊκού, όπου έχει ήδη 20 γκολ και επτά ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Πρώτος σκόρερ ελληνικής καταγωγής στη Super League 1, ο Ιωναννίδης με 10 γκολ, πέντε λιγότερα από τον Ελ Κάαμπι που είναι πρώτος σκόρερ με 15 γκολ και ακολουθεί ο πρώην παίκτης της Μπέτις, Λορέν Μορόν με 14. Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Bruno Andrade, η Σεβίλλη και η Αταλάντα είναι δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 24χρονο επιθετικό, τον οποίο εξετάζει και η Σπόρτινγκ, η οποία κοντεύει να χάσει το μεγάλο αστέρι της Γιόκερες.

Η Σεβίλλη σχεδιάζει να κάνει αλλαγές στην επίθεσή της, αν και τα χρήματα που ακούγονται για τον Έλληνα επιθετικό, είναι πολλά. Ο Ιωαννίδης έχει αξία στα 10 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt, ο σύλλογος του ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ σε σταθερούς όρους συν άλλα 5 εκατομμύρια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό