31 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Παραιτήθηκε ο διευθυντής ειδήσεων του Open, Στράτος Μπαλής

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα  μια παραίτηση έγινε δεκτή στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Πριν λίγη ώρα, ανακοινώθηκε πως ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, Στράτος Μπαλής παραιτήθηκε και η παραίτηση του αυτή έγινε δεκτή από τους υπευθύνους του καναλιού.

Η ανακοίνωση και το ευχαριστώ του σταθμού

«Το OPEN ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του κ. Στράτου Μπαλή από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και τον ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική συνεισφορά του στη διαμόρφωση και λειτουργία του ειδησεογραφικού τμήματος του σταθμού» αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Υπενθυμίζεται πως, χθες, Πέμπτη, έγινε δεκτή και η παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων κ. Δημήτρη Μιχαλέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε παραιτηθεί από το Open εγγράφως με επιστολή του από τον Μάρτιο, μεσολάβησαν προσπάθειες να βρεθεί μία χρυσή τομή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και η παραίτηση έγινε τελικά δεκτή από το ΔΣ Απριλίου.

Οι λόγοι της παραίτησης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν να κάνουν με την διαφωνία δύο πλευρών σε σχέση με την στρατηγική της ενημέρωσης.

Ο κ. Δημήτρης Μιχαλέλης με επιστολή του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συνεργασία αλλά και για όσα κατάφεραν ως ομάδα στον τομέα της ενημέρωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό