23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την συνεργασία τους μέχρι σήμερα στενούς του συνεργάτες

Την παραίτησή τους υπέβαλαν αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη στη Βουλή η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος.

Τα δύο κυβενρητικά στελέχη υπέβαλαν τις παραιτήσει ςτους στον πρωθυπουργό, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τις έκανε αποδεκτές. Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Παπασταύρου και Μπρατάκος είναι τα δύο πρόσωπα που όπως αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης και επιβεβαίωσε σήμερα και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, είχαν συνάντηση με τον εφοπλιστή και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, το βράδυ της Κυριακής και ενώ είχε προηγηθεί δημοσίευμα στην εφημερίδα “Το Βήμα” περί μονταρισμένης συνομιλίας του σταθμάρχη της Λάρισας με τον μηχανοδηγό τουμοιραίου Intercity στα Τέμπη.

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τις παραιτήσεις των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, ανέφεραν ότι η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση, έδωσε το λάθος μήνυμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό