18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παρέταξε τη νεαρότερη ενδεκάδα στην ιστορία του Champions League στην άλωση του ‘Ντα Λουζ’

Ειδήσεις Ελλάδα

CHAMPIONS LEAGUE

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ
21.09.2023 | 09:16

Salzburg’s Roko Simic, 2nd left, celebrates with teammates scoring his side’s opening goal during the Champions League group D soccer match between SL Benfica and Salzburg at the Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
AP

Η Ζάλτσμπουργκ νίκησε 2-0 την Μπενφίκα στο “Ντα Λουζ”, αλλά το ιδιαίτερο είναι ότι το πέτυχε, παρατάσσοντας τη νεαρότερη ενδεκάδα στην ιστορία του Champions League.

“Κρότο” έκανε με το… καλημέρα στο φετινό Champions League η Ζάλτσμπουργκ, η οποία για τον 4ο όμιλο επιβλήθηκε 2-0 της Μπενφίκα στο “Ντα Λουζ” και έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Το ιδιαίτερο και το μοναδικό πάντως είναι ότι το πέτυχε, παρατάσσοντας τη νεότερη ενδεκάδα στην ιστορία του Champions League. Ο μέσος όρος ηλικίας της βασικής σύνθεσης ήταν 21 χρόνια και 183 ημέρες.

Νεαρότεροι ήταν ο 19χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, Όσκαρ Γκλουκ, ο 19χρονος Ιβοριανός επιθετικός, Καρίμ Κονατέ και ο 19χρονος Αυστριακός στόπερ, Σάμσον Μπαϊντό. Μεγαλύτερος ήταν ο 27χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας, Αλεξάντερ Σλάγκερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό