17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παρέσυρε το Καζακστάν η Εθνική και βλέπει… μετάλλιο [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ασταμάτητη η Εθνική ομάδα των γυναικών, στο Πόλο, καθώς συνέτριψε το Καζακστάν με σκορ 24-5 και προκρίθηκε, με άνεση, στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, με «φόντο» την τετράδα και το μετάλλιο.

Το παιχνίδι είχε από την αρχή πολύ γρήγορο ρυθμό το, με την Ελλάδα να ασκεί έντονο πρέσινγκ, κάτι που αποτυπώθηκε και από τα νούμερα.

Μόλις το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου να πετυχαίνουν οκτώ γκολ, ενώ στη συνέχεια έχτισαν ένα μεγάλο σερί γκολ, φτάνοντας από το 2-4 στο 2-12.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι το Καζακστάν στη δεύτερη περίοδο δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα έναντι των τεσσάρων της γαλανόλευκης.

Στο τρίτο οκτάλεπτο να πράγματα χειροτέρεψαν για το Καζακστάν, καθώς ενώ το σκορ ήταν στο 3-15 χρειάστηκε να μείνουν για τέσσερα λεπτά με παίκτρια λιγότερη, μετά την αποβολή της Χριτάνκοβα, ενώ η περίοδος τελείωσε με τη διαφορά να είναι στο +14.

Η Εθνική ολοκλήρωσε τη δουλειά της στο τέταρτο και με επτά γκολ υπέγραψε τη μεγάλη νίκη της με 24-5.

Ο αντίπαλος της Εθνικής στα προημιτελικά θα είναι η Ιταλία, παιχνίδι που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (12/2, 19:30, ΕΡΤ3), με την ελληνική αποστολή να επιζητάει μία θέση στη τετράδα, έπειτα από 13 χρόνια.

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 0-4, 1-5, 2-7

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό