15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παρέμβαση Γεωργιάδη για εργαζόμενο που σερβίρει πελάτες μέσα στη θάλασσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε ανάρτηση στα social media που δείχνει εργαζόμενο στη Ρόδο να σερβίρει πελάτες μέσα στη θάλασσα.

Σε βίντεο που έχει δημοσιευθεί, διακρίνεται σερβιτόρος σε γνωστό beach bar που βρίσκεται στην Καλλιθέα της Ρόδου, να μπαίνει με τα ρούχα μέχρι το στήθος μέσα στη θάλασσα προκειμένου να φτάσει τις εξέδρες με τις ξαπλώστρες προκειμένου να σερβίρει τους πελάτες.

«Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», ανέφερε σε ανάρτησή του ο υπουργός Εργασίας.

Αργότερα ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση: «Για το γνωστό περιστατικό με τον σερβιτόρο στην Ρόδο, κλιμάκιο της τοπικής υπηρεσίας της Επιθεώρησης Εργασίας, αυτή τη στιγμή διενεργεί έλεγχο. Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα ενημερώσουμε για τα αποτελέσματά του».

Για το ίδιο περιστατικό υπήρξε παρέμβαση και από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος έδωσε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για τη νομιμότητα κατασκευών μέσα στη θάλασσα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό