20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παρέμβαση αντιεισαγγελέα για τον «νέο Όλιβερ» μετά το ρεπορτάζ του Flash.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τις αποκαλύψεις του Flash.gr για τη φρικτή θανάτωση ενός ακόμη σκύλου, αυτή τη φορά στα Μέγαρα και την κινητοποίηση στις Αρχές, πριν από λίγο παρενέβη και η Αντιεισαγγέλεας του Αρείου Πάγου. Η κυρία Αναστασία Μασούρα, απέστειλε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, παραγγελία σχετική με την θανάτωση στις 24-1-2024 του τσοπανόσκυλου, η οποία συνοδεύτηκε με φρικτή κακοποίηση ζώου. 

Το θέμα που πρώτο ανέδειξε με αποκλειστικό ρεπορτάζ το Flash.gr, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Η τοπική κοινωνία και όχι μόνο, οι φιλοζωικές οργανώσεις, όλοι είναι αναστατωμένοι. Όλοι ζητούν δικαίωση για μια ακόμη ψυχή που βασανίστηκε τόσο σκληρά από δράστη ή δράστες, τους οποίους αναζητά η αστυνομία. Εκατοντάδες οι κοινοποιήσεις και ακόμα περισσότερα τα σχόλια. Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν πάρει φωτιά, ενώ οι χρήστες απαιτούν να ριχθεί φως σε αυτή την νέα σοκαριστική υπόθεση, σε αυτήν την κτηνωδία, που έχει πολλά κοινά στοιχεία, με την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα και η οποία παραμένει ανεξιχνίαστη. 

Είναι χαρακτηριστικές μερικές από τις αναρτήσεις των χρηστών, στα social media. 

«Αν έχετε κάποια υποψία να το καταγγείλετε με το όνομα αυτουνού. 

Μην αφήνετε τέτοια άτομα να κυκλοφορούν έξω στην κοινωνία ρε παιδιά είναι πραγματικά επικίνδυνοι για όλους μας….» 

«Θεέ μου! Τι διεστραμμένοι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας … 

Κρίμα το ζωάκι τι βασανιστήρια πέρασε στα χέρια του ..» 

Όπως δήλωσε νωρίτερα η κυρία Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής αστυνομίας, σε επικοινωνία που είχαμε, οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών. Τυχόν βιντεοληπτικό υλικό θα εξεταστεί, ενώ και η βέργα που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του βασανισμένου τσοπανόσκυλου, της Μπουμπούς, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για λήψη αποτυπωμάτων… 

Η σωρός του άτυχου ζώου, δεν αποτεφρώθηκε όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, προκειμένου να υποβληθεί σε νέα ιατροδικαστική εξέταση. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό