23 C
Athens
Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

«Παρέλαση» στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός με… σημαιοφόρο τον Ελ Αραμπί

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν 3-0 με χατ-τρικ του Μαροκινού στράικερ

Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να κάνει τον… σημαιοφόρο, ο Ολυμπιακός έκανε «παρέλαση» απόψε στο Περιστέρι, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 του Ατρόμητου για την 14η αγωνιστική της Super League. Ο Μαροκινός στράικερ σημείωσε χατ-τρικ και οι ερυθρόλευκοι αύξησαν την διαφορά τους στους 11 πόντους από την δεύτερη ΑΕΚ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Το ματς

Αρχικά ο Ολυμπιακός έδειχνε να δυσκολεύεται και είναι γεγονός ότι η πρώτη φάση ήταν ένα διαγώνιο σουτ του Λόπες που έφυγε άουτ στο 28′.

Παρ’ όλα αυτά, όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές, αρκούσε μια στιγμή για να αλλάξουν τα δεδομένα και να έρθει το γκολ. Και έγινε με πέναλτι αυτή τη φορά. Στο 34′ ο Α. Καμαρά έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Παπαδόπουλος τον ανέτρεψε, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ελ Αραμπί εκτέλεσε στο 36′ και έκανε το 0-1, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Killer ο Ελ Αραμπί

Όταν επέστρεψαν από αυτά, ο Ατρόμητος είχε ευκαιρία και ο Ολυμπιακός δεύτερο γκολ. Αρχικά, στο 48′, ο Παπαδόπουλος έκανε τη γυριστή κεφαλιά και η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα αλλά ο Εμβιλά κατάφερε να τη διώξει πριν περάσει τη γραμμή. Και αμέσως μετά, στο 50′, ο Α. Καμαρά έβγαλε την κάθετη για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος τελείωσε ωραία τη φάση για το 0-2.

Το παιχνίδι, με δεδομένο και τη διαφορά δυναμικότητας, ουσιαστικά είχε κριθεί αφού θα έπρεπε οι Περιστεριώτες να κάνουν… τρελά πράγματα στη συνέχεια για να πάρουν αποτέλεσμα και -λογικά- δεν τα έκαναν. Αντιθέτως, έχασαν και τη συνοχή που είχαν στην άμυνα και τελικά δεν άργησαν να δεχθούν και τρίτο γκολ, δεύτερο με πέναλτι.

Στο 61′, μετά την εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καραντώνη και ο διαιτητής έδειξε ξανά τη βούλα, από όπου ο Ελ Αραμπί ήταν και πάλι εύστοχος, γράφοντας το 0-3 με χατ-τρικ! Και λίγα λεπτά μετά, στο 69′, θα μπορούσε να κάνει και καρέ, αλλά αστόχησε με κεφαλιά, αν και αμαρκάριστος, μετά τη σέντρα του Ροντρίγκες.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (64′ Μπεντινέλι), Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Νάτσος, Χαρίσης, Ντένιτς (46′ Μουνίθ), Σπιριντόνοβιτς (64′ Κιβρακίδης), Κουλούρης (84′ Τζαβίδας).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ (76′ Ανδρούτσος), Εμβιλά (65′ Ροντρίγκες), Μπουχαλάκης, Λόπες (65′ Μ. Καμαρά), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (72′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (72′ Τικίνιο).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό