21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παράσυρση πεζού στη Νίκαια – Τον εγκατέλειψαν τραυματία στην άσφαλτο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή της Νίκαιας, χθες Πέμπτης (1/2) στις 20:30, με εγκατάλειψη του θύματος από τον μοτοσικλετιστή.

Στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κρέοντος μία μηχανή κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα προς την οδό Λαοδικείας. Εκεί, προσπάθησε ο 83χρονος άντρας να διασχίσει τον δρόμο από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση. Όταν έφτασε περίπου στη μέση της διαδρομής παρασύρθηκε από το δίκυκλο με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί στο απέναντι πεζοδρόμιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναβάτης της μηχανής δεν σταμάτησε να βοηθήσει τον ηλικιωμένο και συνέχισε την πορεία του εγκαταλείποντας τον σοβαρά τραυματισμένο άντρα αβοήθητο. Ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάννειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Έκκληση κάνει η Τροχαία της Νίκαιας σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι υψηλής επικινδυνότητας, καθώς βρίσκεται πάνω στη στροφή του δρόμου, με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την ορατότητα. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι έχουν γίνει πολλά παρόμοια περιστατικά, ενώ, αρκετά είναι τα αυτοκίνητα που έχουν παρεκκλίνει της πορείας τους λόγω της φύσης του δρόμου.

Επισημαίνεται ότι λίγο πιο κάτω υπάρχει ασφαλέστερο σημείο με φανάρι και διάβαση πεζών, όμως πολλοί επιλέγουν να διασχίσουν το οδόστρωμα από εκεί για να γλιτώσουν χρόνο, παίζοντας τη ζωή τους -απ’ ότι δείχνουν τα πρόσφατα περιστατικά- «κορώνα γράμματα». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό