20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Ένα απρόσμενο συμβάν θα καταστρέψει τη χαρά του Ντίνου και της Μιράντας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

Η Ειρήνη μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη στον Γιάννη ότι είχαν ένα παιδί αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τον Αριστείδη… Θα μπορέσει εκείνος να διαχειριστεί ένα τέτοιο μυστικό;

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 16 Ιουνίου, επεισόδιο 160 (τελευταίο)

Η Αμαλία συναντάει την Μιράντα έτοιμη να της πει την αλήθεια πριν το γάμο… Θα καταφέρει να το κάνει;

Η Ειρήνη μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη στον Γιάννη ότι είχαν ένα παιδί αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τον Αριστείδη… Θα μπορέσει εκείνος να διαχειριστεί ένα τέτοιο μυστικό;… Ο Πάρης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο Αποστόλης επιστρέφει στο σπίτι του με την συγκατάθεση της Όλγας…

Η Πιπίτσα ανακοινώνει στον Μάρκο ότι θα φύγει από το σπίτι του μετά τον γάμο του Ντίνο και της Μιράντας… Ο γάμος του Ντίνου και της Μιράντας έφτασε, όλοι καταφτάνουν χαρούμενοι να γιορτάσουν μαζί τους… Ένα απρόσμενο συμβάν όμως θα καταστρέψει τη χαρά τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφωνΤη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό