18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παράδεισος: Πάρης και Γεωργία γίνονται ζευγάρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Παράδεισος: Η Μιράντα και ο Ντίνος μαθαίνουν ότι ο Αποστολής είναι ζωντανός.

Από την άλλη, η Ολγα κάνει μια προσπάθεια να σώσει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία και να κρατήσει τον γιο της στην Ελλάδα, ενώ η Πιπίτσα είναι αντίθετη. Οι μέρες περνούν και η Βικτώρια εντοπίζει το επόμενο θύμα της. θέλοντας, λοιπόν, να παρουσιάσει στον Ντίνο την κόρη της Μιράντας, βρίσκει ένα κορίτσι, τη Νικολέτα, η οποία ήταν παλιά στο βρεφοκομείο και έχει υιοθετηθεί και επικοινωνεί μαζί της. Η Βικτώρια λέει ψέματα στη Νικολέτα πως εντόπισε τη βιολογική της μητέρα και προσαρμόζει την ιστορία της Μιράντας στα μέτρα της προκειμένου να την πείσει να συναντηθούν.

Παράδεισος

Η Νικολέτα απαντά θετικά και τότε η Βικτώρια της ζητάει να μην το πει σε κανέναν. Αμέσως μετά, επικοινωνεί με τον Ντίνο ανακοινώνοντάς του πως η κόρη της Μιράντας δέχτηκε να τη συναντήσει. Δίχως να χάνει καιρό, ο άντρας ενημερώνει αμέσως την αγαπημένη του. Το όνειρο της Μιράντας να συναντήσει την κόρη της φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα, αν και η ίδια δεν γνωρίζει πως αυτό είναι ακόμα ένα σχέδιο της Βικτώριας. Όταν η Μιράντα πηγαίνει να δει το παιδί της, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε. Κι αυτό γιατί η Νικολέτα είναι ψυχρή και της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Η γυναίκα αποχωρεί απογοητευμένη και ο Ντίνος τη στηρίζει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αποστολής εκβιάζει τον Χρήστο διεκδικώντας πίσω την περιουσία της Ολγας, που έχει περάσει στα χέρια του. Την ίδια στιγμή, ο Πάρης κοντεύει να χάσει την πτήση του λόγω της απουσίας της Ολγας και αναγκάζεται να φύγει για το αεροδρόμιο χωρίς να τη χαιρετίσει Τελικά ο νεαρός γυρίζει πίσω, πηγαίνει στη Γεωργία και οι δυο τους κάνουν έρωτα και αποφασίζουν να είναι μαζί.

mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό