23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παπούτσια ή τανκς; Η Ντούα Λίπα με τις iconic «Kiki Platforms» του Marc Jacobs

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι εκδόσεις της Vogue, η Page Six και άλλα δημοφιλή περιοδικά έσπευσαν να αναφερθούν σε ένα ακόμα outfit της ατρόμητης στυλιστικά Ντούα Λίπα.

Η βρετανο- αλβανίδα τραγουδίστρια επιλέγει σταθερά τα πιο θεαματικά και πολυφωτογραφημένα must των  επιδραστικότερων luxury labels σήμερα. Τελευταία της τόλμημα; Μα οι αναρτήσεις στο Instagram με τις θεόρατες πλατφόρμες του αμερικανού σχεδιαστή Marc Jacobs!

O λόγος για τις διάσημες «Kiki Platforms» των οποίων το εκτόπισμα είναι μοναδικό. Απίστευτα ογκώδεις και πανύψηλες. Μετρήθηκαν σε 7 ίντσες άρα 18 εκατοστά. Πρόκειται βέβαια για πολύ εκκεντρικό αξεσουάρ, με το οποίο ουδείς περνάει απαρατήρητος. Ο Μarc Jacobs που λατρεύει και ο ίδιος να φοράει πελώριες πλατφόρμες, τις έχει παρουσιάσει αρκετές φορές παραλλαγμένες σε προηγούμενες σαιζόν, αλλά τώρα είναι ξανά επίκαιρες. Κυρίως επειδή κυκλοφορούν σε εκδοχή «Μary Jane» δηλαδή με μπαρέτες που στολίζουν τα πολύ trendy «μπαλαρινάκια», ενώ τα έδειξε στην ομώνυμη καμπάνια και η Κιμ Καρντάσιαν. Η Ντούα τις συνδύασε με σουτιέν – κόσμημα, αλλά και δαντελένιο φόρεμα της φετινής χειμρινής collection.

Στη Vogue τις αποκάλεσαν «enormous platforms» με chunky- edgy αισθητική, ενώ οι ειδικοί στυλίστες της προτείνουν με τις νέες, μακριές φούστες ως κορυφαίο, statement accessory. Hδη Μπιγιονσέ, Χέιλι Μπίμπερ, Ολίβια Ροντρίγκο τις έχουν τιμήσει σε συναυλίες και φωτογραφίσεις.

Μarc Jacobs Fall 2022

Marc Jacobs Fall Winter 2023

Marc Jacobs Fall Winter 2023 με ambassador την Κιμ Καρντάσιαν

H τιμή τους είναι 2.400 δολάρια και δεν ξέρουμε αν θα βρείτε κάτι αντίστοιχο οικονομικότερο. Πολλοί οίκοι όμως έχουν κυκλοφορήσει τέτοια δίπατα υποδήματα (μπότες και μπαρέτες) ενώ ο Jacobs έχει αγαπήσει και την παρόμοια, πιο φουτουριστική πρόταση του Rick Owens. Ο designer χαρακτήρισε από τη Νέα Υόρκη την Ντούα «υπέροχη όπως πάντα» ενώ ένας από τους θαυμαστές της στο Instagram ανέφερε «Ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στον ουράνιο παράδεισο, baby».

 

Ο Marc Jacbbs ποζάρει με τις δημιουργίες του

Kiki platforms

Photoshooting

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό