18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παπασταθόπουλος: Ανακοινώθηκε από την Μπέτις ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπέτις ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κάτοικος Ανδαλουσίας είναι και με τη… βούλα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος! Ο 35χρονος Έλληνας κεντρικός αμυνικός πέρασε την Πέμπτη (26/10) από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν με την Μπέτις και ανακοινώθηκε.

📣 OFICIAL | El #RealBetis incorpora a Sokratis Papastathopoulos 🆕💚

¡Bienvenido, @SokratisPapa5! 👋😀

— Real Betis Balompié 🌴💚 (@RealBetis) October 26, 2023

Μάλιστα οι Βερδιμπλάνκος των παρουσίασαν με ένα έξυπνο , στο οποίο το… μακροσκελές «Papastathopoulos» είναι κωδικός WiFi στον υπολογιστή της ομάδας, ο οποίος έχει φόντο την ελληνική σημαία. Η ανακοίνωση ήρθε λίγο μετά τη νίκη στην έδρα του Άρη Λεμεσού.

😃🖥🖱

Πυενα clανε ωιfι. pic.twitter.com/M1cnQ09N3y

— Real Betis Balompié 🌴💚 (@RealBetis) October 26, 2023

O πολύπειρος σέντερ μπακ μετά από 2,5 χρόνια αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, περίμενε την καλύτερη δυνατή πρόταση και αυτή ήρθε από μια από τις καλύτερες ομάδες της Ισπανίας. Ο Έλληνας αμυντικός είναι έτοιμος για την πρόκληση της La Liga και θα συμπληρώσει το… καρέ των μεγάλων πρωταθλημάτων, έχοντας παίξει σε Serie A (Τζένοα, Μίλαν), Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης, Ντόρνμουντ) και Premier League (Άρσεναλ).

Με τα ερυθρόλευκα αγωνίστηκε 69 φορές και σήκωσε δύο πρωταθλήματα. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 32 συμμετοχές με την τελευταία του να είναι στις 14 Μαΐου στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-1).



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό