18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παπαργυρόπουλος: Σε πλειστηριασμό η βίλα του στη Γλυφάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso» μίλησε για το πως έχασε το σπίτι του στη Γλυφάδα αλλά και την τιμή στην οποία δόθηκε, μετά τον πλειστηριασμό. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «οι τράπεζες αρπάζουν το βίος του κοσμάκη».

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε αρχικά, για τον πλειστηριασμό μέσω του οποίου έχασε το σπίτι του.

«Το σπίτι μου βγήκε σε πλειστηριασμό σήμερα (25/10/23) στη 1 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας. Στην οδό Τύχης 13» ανέφερε.

«Σε μια έκταση ενός στρέμματος και εμβαδόν οικήματος 500m2, με υπόγειο, ισόγειο και δύο επιπλέον ορόφους, με μια πισίνα και έναν υπέροχο κήπο. Η δε αξία του ξεπερνά κατά πολύ τα 10.500.000 ευρώ. Δεν με πειράζει όμως τίποτα. Δεν με ενοχλεί καν που μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου, όπως του φτωχού το αρνί», πρόσθεσε.

Για το που σκοπεύει να εγκατασταθεί στη συνέχεια, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είπε,

«Δεν ξέρω πού θα πάω και πού θα μετακομίσω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Παρότι θεωρούσα δεδομένο και ευχόμουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πλειστηριασμός και να μου πάρουν το σπίτι, ώστε να μπορέσω να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, δεν έψαξα ποτέ για κάτι άλλο. Ούτε σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Όπως όλοι οι Έλληνες, θα βρω κι εγώ ένα κεραμίδι να κάτσω από κάτω».

Η βίλα του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στη Γλυφάδα, ξεκίνησε κατά τους χθεσινούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από την τιμή εκκίνησης των 3,3 εκατ. ευρώ και μετά από τρεις περίπου ώρες κατακυρώθηκε στα 7,5 εκατ. ευρώ.

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Γλυφάδας σε απόσταση ενός οικοδομικού τετραγώνου από την παραλία, δίπλα από τη λεωφόρο Ποσειδώνος, σε πολύ κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό