18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παπανδρέου και Μητσοτάκης μαθαίνουν τα νέα της Ελλάδας από τον Άγιο Πέτρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλη μια βραδιά με άφθονο γέλιο χάρισαν ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, στο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «Μήτσι-Var», που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη συχνότητα του Action 24.

Οι δυο κωμικοί «ανέστησαν» τις δυο κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της Ελλάδας, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Οι δυο πολιτικοί συνομιλούν με τον Άγιο Πέτρο, τον οποίο ενσαρκώνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης, και ενημερώνονται από πρώτο χέρι για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Άγιος Πέτρος κρατάει ένα κουτί και ζητάει από τους δυο πολιτικούς να βοηθήσουν στη μετακόμιση από τον Παράδεισο καθώς, ο Γιώργος Τράγκας κατάφερε και εξαγόρασε το κτήμα. 

Καθισμένοι σε δυο αναπαυτικές πολυθρόνες, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θυμάται τη συζήτηση που είχε με τον Τράγκα σχετικά με το χτίσιμο μιας βίλας. Ορμώμενος από αυτό, ο Άγιος Πέτρος σχολιάζει την ακρίβεια που μαστίζει την αγορά ακινήτων στον «άλλο κόσμο». Τότε ο Παπανδρέου αναφέρει σαρκαστικά «Με ΠΑΣΟΚ αγοράζαμε το διαμέρισμα και δίναμε το ενοίκιο για πουρμπουάρ».

Στη συνέχεια ο Άγιος Πέτρος ρωτάει τον Ανδρέα Παπανδρέου «Πρόεδρε, μου έκαναν παράπονα τα Χερουβείμ ότι φωνάζατε» με τον Παπανδρέου να του απαντά «Ζήτησα να αλλάζετε πιο συχνά το χαρτί υγείας» διακωμωδώντας έτσι τις κινήσεις που έκανε η κυβέρνηση επί της ηγεσίας του να μοιράζει χρήμα στον λαό.

Η ημερήσια διάταξη του Παραδείσου περιλάμβανε επίσης και άλλα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν αυτές τις μέρες τη χώρα μας όπως για παράδειγμα την ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων, την κάθοδο των τρακτέρ στην πλατεία Συντάγματος…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό