16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παολίνα Ζογλοπίτη: Η 20χρονη κόρη της Πάολας είναι ίδια η μαμά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Παολίνα Ζογλοπίτη είναι ολόιδια η Πάολα. Η αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης και η ομοιότητά τους μέσα από φωτογραφίες.

H Παολίνα Ζογλοπίτη είναι η μοναχοκόρη της Πάολα (Φωκά) και του Φώτη Ζογλοπίτη. Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια έγινε μητέρα για πρώτη φορά σε ηλικία 20 ετών και έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τη μητρότητα και τη σχέση λατρείας που έχει με την 20χρονη πλέον κόρη της.

Το ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους πριν από αρκετά χρόνια όμως εξακολουθούν να συνεργάζονται στενά καθώς ο Φώτης Ζογλοπίτης εκτελεί χρέη manager από τα πρώτα βήματα της Πάολα στο τραγούδι και την εγχώρια μουσική βιομηχανία.

https://www.instagram.com/p/CSq2Wz4MwaC/Πάολα και Παολίνα μοιάζουν σαν αδερφές

Η Παολίνα είναι σήμερα 20 ετών και σπουδάζει στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην οποία εισήχθη δεύτερη, σημειώνοντας πολύ υψηλή βαθμολογία.

https://www.instagram.com/p/CS6lmMzs6Kf/

Παράλληλα με τις σπουδές της, ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και δημοσιεύει συχνά s με χορογραφίες της σε Instagram και TikTok.

«Γεννήθηκα με την ψυχή ενός ποιητή που χόρευε το 1930, παγιδευμένη σε ένα ασυμβίβαστο γυναικείο σώμα που ξεγλιστρά από την ζωή σε κουτάκια», γράφει η νεαρή κοπέλα στο bio της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C3QWm-wtaP2/

Από νεαρή ηλικία η Παολίνα έδινε το παρών στα πρώτα τραπέζια των νυχτερινών κέντρων όπου εμφανιζόταν η μητέρα της και την καμάρωνε από τα πρώτα τραπέζια μαζί με τον μπαμπά της και οικογενειακούς φίλους.

https://www.instagram.com/p/Ccfk5TusDjZ/

«Αν θα μπορούσα να δώσω την ζωή μου σε έναν άνθρωπο, θα την έδινα σε εσένα, έστω και αν αυτό σήμαινε ότι θα ζούσες μόνο ένα λεπτό περισσότερο από εμένα, γιατί τουλάχιστον θα με γλίτωνε από τον μόνιμο μου φόβο να μην σε χάσω! Χρόνια πολλά, σε λατρεύω και σ’ ευχαριστώ», είχε γράψει παλαιότερα η 20χρονη στο Ιnstagram, εκφράζοντας την αγάπη που τρέφει για τη γιαγιά της, η οποία την μεγάλωσε για να μπορέσει η Πάολα να κυνηγήσει το όνειρό της στο χώρο της μουσικής.

https://www.instagram.com/p/CPVTtWMtiWP/

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και όπως θα δεις στο που ακολουθεί διακατέχονται από υποκριτικό ταλέντο.

«Ίδιες», έγραψε μια fan κάτω από το post.

Η 20χρονη έχει αναπτύξει το δικό της κοινό που παρακολουθεί ανελλιπώς τα χιουμοριστικά s που δημοσιεύει στο TikTok.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Παολίνας Ζογλοπίτη.

κεντρικής: ndp



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό