18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ, Χριστούγεννα και Σκιαδαρέσης, όλα συνδυάζονται μεταξύ τους []

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα χαμόγελα δεν γίνεται να λείπουν από τον ΠΑΟΚ, ειδικά με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί η χρονιά μέχρι στιγμής. Το 2024 θα βρει τον «δικέφαλο του βορρά» στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά και στους «16» του Conference League, μιας και το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου τερμάτισε πρώτο στον όμιλό του.

Αυτές τις μέρες, οι παίκτες ξεκουράζονται λόγω των γιορτών και έχουν χρόνο να περάσουν μαζί με τις οικογένειές τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φρόντισε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο να στείλει τις χριστουγεννιάτικες ευχές της.

Όπως έχει καθιερωθεί, οι Θεσσαλονικείς ετοίμασαν ένα βίντεο με τίτλο: «Xmas Project». Αυτή τη φορά, με το έβδομο επεισόδιο της σειράς. Με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, προφανώς δεν γινόταν το αποτέλεσμα να ήταν άκρως πετυχημένο.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, προσπαθούσε να βρει ορχήστρα για τα χριστούγεννα. Με τη βοήθεια του Ραζβάν Λουτσέσκου, κατάφερε να κάνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ να… μεγαλουργήσουν μουσικά.

Ένα βίντεο στο οποίο δεν λείπει το χιούμορ και τα πλάνα είναι τρομερά. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, «κλέβει» την παράσταση, με τις υποκριτικές του ικανότητες, να είναι τρομερές. Το κάστινγκ που κάνει στους παίκτες της ομάδας του, προκειμένου να μπουν στη χορωδία, είναι κάτι ξεχωριστό. Από τον κιθαρίστα Κωνσταντέλια, στους… φασαριόζους Τάισον και Βιεϊρίνια.

Απολαύστε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό