20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Ραγδαίες εξελίξεις με Μπότο | Τελειώνει άμεσα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή του «Δικέφαλου του Βορρά» αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Ζοσέ Μπότο.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Πορτογάλος παράγοντας είναι σε επαφές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να λυθεί άμεσα το θέμα και μετά να αναζητήσει ελεύθερος τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στο «Sport Italia», ο Ίβηρας έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους». «Ο Ζοσέ Μπότο φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πιθανότατα την Ελλάδα μετά από μια σεζόν.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία, σύμφωνα με τα όσα συνέλεξε η συντακτική ομάδα, για λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει το νέο σταθμό στην καριέρα του», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει μία… καθυστέρηση στις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, τη στιγμή που ο Ζοσέ Μπότο είχε άμεση συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πάντως, δεν αποκλείεται να εμπλακεί σε κάποιες υποθέσεις για τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει την ομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό