25 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (15/5/24, 20:00)

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ (2,00), Under 6,5 κάρτες (1,70)

Απλά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Εδώ που έφτασε το πράγμα, θα συνιστά αυτοκτονία να χάσει το πρωτάθλημα επειδή δεν κέρδισε -αυτόν- τον αυτοκτονικό Παναθηναϊκό στην έδρα του, με τον αντίπαλο μάλιστα να στερείται τον κορυφαίο παίκτη του. Πιο καταπονημένοι μεν, αλλά και με φουλ ψυχολογία οι “ασπρόμαυροι”, έχουν μεν τον πρώτο λόγο αλλά ο άσος από τις τιμές διπλασιασμού πλέον έχει τσακιστεί στο 1,65. Σε αυτές τις τιμές ντέρμπι αρνούμαι να αγοράσω κατηγορηματικά.

Τα 2-3 γκολ πάντως επιβεβαιώνονται συχνότατα στα μεταξύ τους παιχνίδια κι εκεί περιμένουμε να κινηθεί και το αυριανό ματς. Στο 2,00 προσφέρονται στη Stoiximan.

********

Κομβικότατο ματς στην Τούμπα που παραδοσιακά έχει αρκετά νεύρα, αλλά υπάρχουν δύο δεδομένα: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με τις κάρτες ενόψει του αγώνα με τον Άρη, μιας κι έχει έξι σημαντικούς παίκτες στο όριο (Μπάμπα, Ότο, Κουλιεράκη, Σβαμπ, Μπράντον, Ντεσπόντοφ). Επιπλέον ο Ολλανδός ρέφερι Λίντχαουτ έχει στατιστική με αρκετά περιορισμένο αριθμό καρτών. Ενδεικτικό ότι στα 41 τελευταία του ματς, μόλις μία φορά έβγαλε πάνω από έξι. Συνήθως δε, δεν ξεπερνάει ούτε τις πέντε κάρτες.

Αγοράζονται οι Under 6,5 κάρτες στο 1,70. 

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό