19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Οριστικά εκτός ο Κωνσταντέλιας – Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με μία σημαντική απουσία θα παρουσιάσει το «Δικέφαλο του Βορρά» ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ελέω οριστικής απώλειας του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είχε αποσυρθεί με τους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή, ωστόσο, δεν μπήκε στο πούλμαν για το γήπεδο της Τούμπας, αφού είναι εκτός αποστολής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, δεν έχει υποχωρήσει ο πυρετός και αυτός ήταν ο λόγος που έχασε τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκρινε πως ο νεαρός άσος δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρώτο ντέρμπι των ημιτελικών και τον άφησε εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ.

Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά» θα κάνει ο Γιάνι Ότο, μια και πήρε το… χρίσμα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Δίπλα του θα είναι οι Μιχαηλίδης και Κεντζιόρα, με τον Ράφα Σοάρες στα αριστερά και στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Κοτάρσκι.

Οι Τσιγγάρας και Σβαμπ θα ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή, με τον Ντεσπόντοφ στα αριστερά, τον Ζίβκοβιτς στα δεξιά και τον Μάρκος Αντόνιο πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Μέιτε, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό