20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Ο Έκονγκ κάνει κλικ στους Σαουδάραβες σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαπρίτσιο Ρομάνο, στέκεται στο έντονο ενδιαφέρον ομάδων από τη Σαουδική Αραβία για τον Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ που κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ είναι αρχηγός και ηγέτης της εθνικής Νιγηρίας, η οποία μετά από έντεκα χρόνια έχει φτάσει και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Νιγηριανός στόπερ του ΠΑΟΚ με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Σαουδική Αραβία.

«Βρίσκεται με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της ελληνικής Super League και του ομίλου στο Europe Conference League, είναι πολύ χαρούμενος εκεί — αλλά το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας θα είναι έντονο το καλοκαίρι», αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο σχολιάζοντας τις πληροφορίες για ενδιαφέρον συλλόγων από τη Σαουδική Αραβία λόγω των εντυπωσιακών του εμφανίσεων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2026.

🇳🇬 Nigeria captain William Troost-Ekong caught the attention of clubs in Saudi due to his impressive performances in the AFCON.

He’s been leading PAOK to top of Greek Super League and Europe Conference League, he’s very happy there — but the Saudi interest for summer is strong. pic.twitter.com/4l865f9EfJ

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 9, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό