20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Οι σίγουροι του Λουτσέσκου για το ντέρμπι και η μία παρέμβαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο μέρες πριν την σέντρα του τοπικού ντέρμπι με τον Άρη, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψαν το πρωί της Δευτέρας (2/1) πολύ πάνω στο κομμάτι της τακτικής, όπως συνέβη και στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. Σήμερα οι προπονητές εστίασαν και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της επιθετικής τακτικής, «στο φινάλε έγινε και πρακτική εφαρμογή των όσων έδειξαν οι προπονητές στους παίκτες μέσα από οικογενειακό δίτερμα», όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Εκτός οι τρεις, μια θέση ανοικτή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει ότι θα πάει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης χωρίς τους Ομάρ Ελ Καντουρί (έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα), Μάριο Τσαούση (ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας) και Γιάσμιν Κούρτιτς (ο Σλοβένος είναι από καιρό νοκ άουτ, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο και συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί).

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι διαθέσιμος, ωστόσο ο Πορτογάλος χαφ θα αποτελεί μια επιλογή από τον πάγκο, καθώς το δίδυμο στη μεσαία γραμμή των Ντάγκλας Αουγκούστο και Στέφαν Σβαμπ «δεν χαλάει», ενώ στο «δέκα» υπάρχει, πλέον, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Η μοναδική αλλαγή-παρέμβαση του Λουτσέσκου στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, θα είναι στο δεξιό άκρο της άμυνας με τον Ζόαν Σάστρε να έχει αυτή τη στιγμή ένα μικρό προβάδισμα από τον Λευτέρη Λύρατζη.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι δέκα μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει» την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα. Μιλάμε για τους: Κοτάρσκι, Ινγκασον, Κουλιεράκη, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Κωνσταντέλια, Α. Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Τρίτη (03.01) στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό