21.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς, χωρίς Λύρατζη και Ρ. Σοάρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (28/8, 21:45) για το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 20αδα του «Δικεφάλου».

Με την τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, το απόγευμα του Σαββάτου (27/8), ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (28/8, 21:45) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πλέον στη διάθεσή του τόσο τον Αντρέ Βιεϊρίνια, όσο και τον Άντρια Ζίβκοβιτς, οι οποίοι έλειψαν από την πρεμιέρα, λόγω τιμωρίας, αμφότεροι αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου».

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λευτέρης Λύρατζης που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά και ο Ράφα Σοάρες μαζί με τους Κούτσια, Τσιγγάρα, Ρικάρντο, που χτες και αύριο θα παίξουν σε δύο φιλικά με τον ΠΑΟΚ Β’ .

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάραϊ, Τόμας, Ολιβέιρα.

📋#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο #PAOKATR #slgr #squad📝#TrainingReport – https://t.co/vzck8kayk1#training #news pic.twitter.com/B5s8JsCpWg

— PAOK FC (@PAOK_FC) August 27, 2022

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό