17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στο Βέλγιο «μπλέκουν» τον Σαμάτα με την Νταμάκ FC, άγνοια από την πλευρά του παίκτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Βέλγιο έδωσαν μία νέα διάσταση αναφορικά με την επόμενη αγωνιστική ημέρα του Αλί Σαμάτα που «παίζει» δυνατά για τη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ, όμως η πλευρά του διεθνή φορ διαψεύδει.

Νέα διάσταση στο ζήτημα του Αλί Σαμάτα που «παίζει» δυνατά για τη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ έδωσαν σήμερα (6/7) ορισμένα βελγικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με αυτά ο 31χρονος φορ που ανήκει στη Φενέρμπαχτσε και αγωνίστηκε πέρσι στην Γκενκ με τη μορφή του δανεισμού θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία και πιο συγκεκριμένα στην Νταμάκ FC.

«Ο Αλί Σαμάτα αποχώρησε στο τέλος της σεζόν και επέστρεψε στην Φενέρμπαχτσε, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024 αλλά ο Τανζανός επιθετικός δύσκολα θα μείνει στην Τουρκία. Αντιθέτως βρίσκεται καθ’οδόν για την Σαουδική Αραβία και πιο συγκεκριμένα για την Νταμάκ FC», ανέφεραν σχετικά.

Ομως την ίδια στιγμή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πλευρά του ποδοσφαιριστή, μέσω των εκπροσώπων του, διαψεύδει πως υπάρχει «κάτι» από την ασιατική χώρα και παράλληλα μεταφέρει πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει «λυθεί» το ζήτημα με τη Φενέρ και ο διεθνής φορ θα μείνει ελεύθερος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό